Tulldeklarant till internationellt bolag inom fordonsindustrin

Tulldeklarant till internationellt bolag inom fordonsindustrin

Arbetsuppgifter

Vår nästa tulldeklarant arbetar ihop med ett kompetent team där högsta prioritet är att säkerställa att tullprocesserna fungerar i enighet med gällande regleringar. Det innebär att du är främsta kontaktpersonen gentemot tullmyndigheter och du hanterar relevanta certifieringar och licenser.

Arbetet innehåller varierande uppgifter, däribland kontroll av företagets tullhantering samt deltagande i utveckling av de befintliga tullprocesserna inom regionen. Förutom administrativt arbete har du även mycket kontakt med både interna och externa intressenter vilket ger dig goda chanser att skapa framgångsrika nätverk.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har arbetat som tulldeklarant eller liknande i minst två år och brinner för att arbeta med just tullfrågor. Vi ser erfarenhet från Tullverket eller större shippingföretag som särskilt intressant men lägger även stor vikt vid personlig lämplighet! Du har gärna en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet.

Du har genom tidigare arbeten skaffat dig mycket god systemvana och du ser Excel som ett oumbärligt arbetsverktyg!

Mycket av den dagliga kommunikationen sker på både engelska och svenska, därför är det ett krav att du har utmärkta kunskaper i både tal och skrift i dessa två språk.

Personliga egenskaper:

Som tulldeklarant hos oss får du chans att använda dina starkaste egenskaper varje dag! Dels din utmärkta kommunikationsförmåga men även din administrativa ådra som leder till att ditt arbete alltid håller högsta kvalité. Arbetet innefattar såväl arbete i team som självständigt arbete vilket passar dig utmärkt.

Har du det vi efterfrågar? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Information

Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi en utåtriktad tulldeklarant till vår kund inom fordonsindustrin. Uppdraget är tänkt att starta omgående och sträcker sig till att börja med till april 2021 med mycket goda chanser till förlängning.

Har du erfarenhet av och brinner för tullfrågor samt att förbättra processer? Då kan det här vara ditt drömjobb!