Tulladministratör till KGH

Tulladministratör till KGH

Just nu söker vår kund Tulladministratörer till globala KGH Customs Service i Göteborg. Vår kund är ett internationellt bolag som arbetar med enkla och effektiva lösningar världen över inom handel och tullhantering. Har du erfarenhet av gränsöverskridande handel och tullfrågor eller erfarenhet av administrativt arbete? Då är detta tjänsten för dig, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som tulladministratör kommer dina främsta arbetsuppgifter innefatta tulldeklarationstjänster där du säkerställer en konsekvent och felfri handelsverksamhet. I din roll kommer du arbeta nära internationella kunder, leverantörer och myndigheter med att underlätta i komplicerade processer inom handel- och tullstrategi. Rollen innebär analysering och planering av framtida behov, planläggning och bristhantering. Vidare ansvarar du för klassificering av handelsvaror samt säkerställa att kunden efterlever tullregler.

Din bakgrund

  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Meriterande med vidareutbildning inom spedition/logistik och besitter kunskap inom tullverksamhet
  • Meriterande av likande roller samt service och administration
  • Goda kunskaper i Microsoft Office
  • Goda kunskaper i såväl svenska och engelska är ett krav, andra språk är meriterande
  • Du är noggrann och kvalitetssäker i ditt arbete
Personliga egenskaper

Du har förmågan och intresset för att samarbeta med andra människor och bygga relationer. Vi ser att du tar stort ansvar i ditt egna arbete då du kommer arbeta självständigt. Som arbetstagare är du initiativrik, vågar du fatta beslut och ser till förbättringsmöjligheter. Vidare ser vi att du trivs med ett högt tempo och har förmågan att hålla fokus under hög arbetsbelastning. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Om anställningen
  • Start: Omgående med viss hänsyn till uppsägning
  • Omfattning: Provanställning (heltid)
  • Placering: Göteborg
Information

Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan redan idag! En av våra grundläggande värderingar är "lika och unika", vilket innebär strävan efter mångfald i vår verksamhet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Olivia Bengtsson

Olivia.bengtsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.