Truckförare på deltid till kommande uppdrag i Göteborg

Truckförare på deltid till kommande uppdrag i Göteborg

Trivs du med att köra truck och vill ha ett fysiskt, fartfyllt jobb med varierande arbetsuppgifter? Fortsätt läs nedan!

För kommande uppdrag hos kund söker vi nu nya truckförare och lagerarbetare som inte är rädda för att jobba och alltid gör sitt yttersta vid arbetet.

Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden!

Arbetsuppgifter

Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde där arbetsuppgifterna kan komma att variera, de kan till exempel bestå av plock, pack, inleverans/utleverans, lastning/lossning påfyllning med mera.

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom lager och logistik och är nyfiken på att testa på hur jobbet som bemanningskonsult kan vara. Du får en erfarenhet och har möjlighet att testa på olika sorters arbete och uppdrag.

Du behöver kunna arbeta skift då de flesta av våra kunder har skiftgång.

Formell kompetens
  • Du har truckkort med behörighet A1- B4 enligt TLP10 eller motsvarande
  • Du har erfarenhet av truckkörning (meriterande om du kört motviktstruck samt skjutstativ)
  • Du har erfarenhet av orderhantering och lageradministration
  • Du har B-körkort samt tillgång till bil
För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera och förstå instruktioner på det svenska språket. Instruktioner och information som berör arbetet och säkerheten sker muntligt, skriftligt och via praktiska moment med hjälp av kollegor.

För att bli aktuell för jobbet som truckförare måste nedanstående krav uppfyllas:
  • En annan sysselsättning . Exempelvis studier, eget företagande eller annat jobb. Glöm inte att bifoga bild som styrker detta redan i samband med ansökan! (t.ex. registreringsintyg från din skola eller intyg från jobb eller företagande)
Vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att kvinnor söker.

Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att arbeta på lager, terminal, in- och utlastning, du är en van truckförare som kan framföra och hantera trucken på ett säkert och effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande, har hög arbetsmoral samt har en god fysik då de kan förekomma tunga lyft. Du är ansvarstagande och förstår att din prestation kommer spegla sig i hela företaget. Du kommer i tid och håller det du lovar, det går helt enkelt att lita på en teamplayer som du!

Anställningsform

Visstidsanställning.

Deltid.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse med fördel att starta omgående.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 nov 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.