Transportkoordinator till ett växande bolag

Transportkoordinator till ett växande bolag

Brinner ditt hjärta för logistik? Tycker du om att vara spindeln i nätet? Vill du arbeta med logistik i en internationell miljö inom transportindustrin, där du har alla möjligheter att att få världen att snurra mer effektivt? Nu söker vi på Lernia i Göteborg en transportkoordinator till vår kund för ett uppdrag inom transportindustrin!

Om tjänsten
I rollen som transportkoordinator är du länken mellan företagets transportörer, säljbolag och fabriker. Du kommer att ingå i ett team om 6 personer, där du kommer att få hantera varierande arbetsuppgifter.

Andra huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Stödja våra säljkontor, fabriker, logistikenheter samt externa kunder med logistiksupport
  • Orderadministration/orderbevakning
  • Transportbokning
  • Fakturering mot kund
  • Säkerställa rätt användande av leveransvillkor
  • Hantera prisförfrågningar från kund
Din bakgrund
Vi söker dig som har goda kunskaper inom logistik, framförallt inom speditionsområdet. Du har en eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande område eller så besitter du tidigare erfarenhet av arbete med transport- eller logistikprocesser. Du är van vid att arbeta administrativt och har goda datorkunskaper med erfarenhet av arbete i MS Office mediterande med SAP. Det är även meriterande om du har kunskap inom transportlagstiftning och regelverk. Slutligen talar och skriver du obehindrat i svenska såväl som engelska.

Personliga egenskaper
Som person har du ett organiserat, strukturerat och flexibelt arbetssätt. Du är en nyfiken och driven person som har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ inom ramen för ditt arbete. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och vi tror även att du en serviceinriktad och målorienterad person som trivs med att arbeta i team.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Heltid/Visstid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående

Kontaktperson
Olivia Bengtsson
olivia.bengtsson@lernia.se

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

"As one of Sweden's largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!"

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.