Tekniskt intresserad och ser en framtid inom fordonsindustrin

Tekniskt intresserad och ser en framtid inom fordonsindustrin

Vill du vara en av nyckelspelarna hos våran kund inom fordonsindustrin och tillsammans skapa nästa generation Volvobilar, i en global, dynamisk och respektfull miljö?

Då ska du se hit!

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till en av Göteborgs största fordonstillverkare och vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt proaktivt med nästa generations kompetens.

Vi söker kontinuerligt duktiga medarbetare. Har du har en teknisk gymnasieutbildning eller teknisk påbyggnadsutbildning, alternativt har arbetat inom en teknisk alt mekanisk verksamhet. Kanske studerar du nu eller är taggad på en ny utmaning och vill i framtiden vara en del av oss på vår resa tillsammans med Volvo Cars. Passar du in denna profil uppmanar vi dig att göra en spontanansökan till oss!

För att du ska kunna vara en aktuell framtida kandidat hos oss behöver följande kriterier uppfyllas;
  • Godkända gymnasiebetyg i Svenska A/1, Svenska som andraspråk A/1, Matematik A/1, Engelska A/1 och Samhällskunskap A/1
  • Arbetet kräver goda kunskaper i engelska i både tal och skrift samt grundläggande erfarenhet av PC-arbete.
  • B-körkort
Eftersom vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att tjejer söker! Ansökan tas endast emot via vår hemsida, www.lernia.se. Ladda gärna upp digitala kopior på dina gymnasiebetyg direkt på din profil för att maximera chanserna till jobb!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.