Tekniker till ledande bolag i fordonsindustrin

Tekniker till ledande bolag i fordonsindustrin

Är du redo för nästa kliv i din karriär som tekniker? Vill du vara med och bygga framtidens motorer på ett ledande företag inom fordonsindustrin? I så fall kan det vara just dig vi söker.
Tveka inte och sök denna spännande och utmanade tjänst redan idag!

Om tjänsten

Som tekniker kommer du främst att arbeta med att testa och köra motorer i provrumsriggar. Det finns 12 funktionsriggar där man testar och kör motorerna. Du kommer arbeta i en sammansvetsad grupp och med allt från små båtmotorer på några hundra hästkrafter till stora på tusen. Arbetet innebär även mekande med motor, problemlösning och analysering.

Om dig

Du som söker har ett genuint intresse för motorer och har erfarenhet av att skruva och meka. Tjänsten är en prov- och testtjänst, men mycket av det tekniska kan du lära dig om du har en bra förståelse och intresse för datorer/teknik. Du är van och vill fortsatta arbeta i en praktisk roll.

Du kommer arbeta i ett sammansvetsat team och därför är teamkänsla, kommunikation och att bidra till en bra gemenskap i gruppen väldigt viktigt. Vi letar efter en duktig och samtidigt ödmjuk person som är social, öppen och gillat att tackla problem i grupp. Det är viktigt att du är kommunikativ då du kommer arbeta både tätt med dina kollegor i teamet, men också med utvecklare och specialister. Vidare inspireras du av problemlösning, har ett logiskt tänkande och är resultatinriktad. Övriga egenskaper du besitter är noggrannhet, prestigelöshet och att du är praktiskt lagd.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om anställningen
  • 6 månaders visstidsanställning med stora chanser till förlängning
  • Göteborg
  • Dagtid
  • Heltid
Information

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida lernia.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Kyldahl, tanja.zoric@lernia.se

Om Lernia

Lernia är ett statligt ägt företag där du som konsult får en trygg arbetsplats. Vi på Lernia är måna om våra konsulter där du får ta del av våra olika förmåner till exempel friskvårdsbidrag m.m. Lernia arbetar bland annat med personaluthyrning och som konsult kommer du att utföra arbete ute hos våra kunder. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.