Teamledare sökes till nystartad produktion i Göteborg

Teamledare sökes till nystartad produktion i Göteborg

Är du en kvalitetsmedveten, stresstålig och resultatinriktad person som drivs av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och strävar efter möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som teamleader hos vår spännande kund vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med montering och ha ett övergripande ansvar över ditt team. Mer specifikt innebär det att du kommer att stötta och uppmuntra teamet i det dagliga arbetet samt leda och coacha din grupp till att leverera mot uppsatta mål. Vidare kommer du även att ansvara för planering av såväl produktion som resurser. Andra arbetsuppgifter som kan tillkomma är att bistå chefer med stöd, fortlöpande arbeta med teamets resultat och leda lagmöten.

Vem söker vi?

Till rollen som teamleader söker vi framför allt dig som är en lojal och driven person. Du motiveras av att vara en viktig del i produktionen samt möjligheten att utvecklas i din yrkesroll. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av en ledarroll tidigare, men det här är inget krav. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av liknande arbete och har en erfarenhet av montering eller motsvarande. Som teamleader hos vår kund ska du kunna hantera flera saker samtidigt, vara ambitiös och besitta en förmåga att motivera andra medarbetare.

Krav
  • Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
  • Du har erfarenhet av löpande band-produktion
  • Du har erfarenhet av montering
Meriterande
  • Truckkort
  • Kunskaper i engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av ledarskapsarbete
Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.