Team Leader till internationellt företag inom fordonsindustrin!

Team Leader till internationellt företag inom fordonsindustrin!

Söker du nya utmaningar och vill arbeta i ett nytt team? Trivs du i en ledande roll och vill arbeta på ett världsledande företag inom fordonsindustrin? Då kan den här tjänsten vara något för dig!


Om tjänsten

I rollen som Team Leader kommer du att coacha gruppen i det dagliga arbetet. Du arbetar för att påverka och ser till att arbetsgruppen har de rätta utbildningarna för att utföra jobbet väl.

Som Team Leader kommer du att:
  • Ansvara för att teamet får rätt internutbildningar
  • Hantera problem som uppstår och ta bort hinder
  • Dagliga standups
  • Informera om de dagliga arbetsuppgifterna
  • Stödja teamet i det dagliga arbetet
  • Se till att kommunikationen mellan ditt och andras team fungerar.
Vem söker vi?

För att passa i rollen som Team Leader hos vår kund har du fullständiga gymnasiebetyg och körkort B. Du har med fördel erfarenhet av likande arbetsuppgifter i en ledande roll och det är meriterande att ha en relevant universitetsutbildning. Vi ser även att du som person har ett intresse för fordon eller teknik. Slutligen talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill göra det lilla extra för att lyckas. Du är en kommunikativ och initiativtagande person som arbetar för att engagera och motivera gruppen. Du är organiserad och har ett öga för detaljer. Vidare är du självständig, lösningsorienterad samt relationsskapande.

Om anställningen

Placeringsort: Göteborg

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Omgående

Anställningsform: 4 månaders anställning, därefter chans till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!

Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.