Svetsare sökes till kund i Göteborg!

Svetsare sökes till kund i Göteborg!

Nu söker Lernia för kunds räkning erfarna svetsare! Kunden arbetar med att utföra underhåll och reparationer.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Företaget ligger i Göteborg och erbjuder reparations- och underhållstjänster för tåg.

Som svetsare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att utföra underhåll och reparationer.

För att vara aktuell för denna tjänst krävs att du har:
  • B-körkort
  • Arbetserfarenhet av svetsning
  • Flytande tal- och läsförståelse i svenska
  • God fysik då tunga lyft förekommer i arbetet
Det är meriterande om du har svetslicens enligt SS EN ISO 9606-1, truck- och traverskort. Vidare ser vi gärna att du har licens för Heta arbeten, säkra lyft samt C-körkort.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker har någon form av svetsbakgrund. Kanske har du arbetat inom verkstadsindustrin eller är en licensierad svetsare? Vi är även intresserade av dig som är i början på din karriär och har relevant utbildning. Då tjänsten kräver att du är i god fysisk form kommer hälsoundersökning att erbjudas.

Vi ser gärna att du som söker är en kreativ problemlösare med en nyfikenhet och vilja att lära. Du är en kommunikativ person med en positiv inställning. Din noggrannhet gör att du ser en stolthet i att alltid lämna ifrån dig ett arbetsresultat som håller högsta kvalitet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid/dagtid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag där du kommer bli anställd som konsult på Lernia och uthyrd till vår kund. Därefter finns goda möjligheter att bli överrekryterad till företaget.
Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare: Olivia Bengtsson olivia.bengtsson@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 nov 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.