Supporttekniker till fordonsindustrin

Supporttekniker till fordonsindustrin

Har du ett stort teknikintresse söker en ny utmaning? Vill du ha en självständig och varierad roll med goda möjligheter till personlig utveckling? Tveka då inte på att söka denna spännande tjänst som supporttekniker redan idag!


Om tjänsten

Supportteamet ansvarar för att den tekniska produktionsutrustningen i fabriken fungerar optimalt. Som tekniker är du en viktig supportfunktion till produktionen vad gäller fabrikens olika produktionssystem och utrustning. Fabriken har en rad olika tekniska system som är kopplade till produktionsutrustning som behövs för att produktionen ska fungera. Dessa system kommer du att supporta, underhålla och förbättra.

Du jobbar tätt ihop med underhåll och produktion för att förebygga och förbättra produktionsstopp. Du har daglig kontakt med tekniker och övrig produktionspersonal, vilket innebär att du arbetar tvärfunktionellt, då det krävs många funktioner för att lösa ett problem.

Rollen är varierande och du kommer jobba i produktionen. Upptäcker du fel så har du förmågan att förstå varför det uppstått, felsöka och lösa problemet. Detta är en "Just-In-Time"-fabrik och det är viktigt att fabrikens produktionssystem och utrustning fungerar till 100%.

Om dig

För att du ska trivas i rollen som supporttekniker har du förmodligen ett stort intresse för teknik, problemlösning och datorer. För att klara av jobbet krävs det att du har god allmän teknisk kompetens och har kunskap inom teknik och mekanik. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskaper av el och automation.

Vi ser att du som söker är en kommunikativ person med en positiv inställning och en god känsla för service och support. Du är en driven och stresstålig problemlösare som tar tag i problem och försöker aktivt lösa dem. Du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och din noggrannhet gör att du ser en stolthet i att alltid lämna ifrån dig ett arbetsresultat som håller högsta kvalitet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Krav för tjänsten:
 • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom teknik eller mekanik
 • Stor datorvana
 • Väldigt goda kunskaper i svenska och engelska (tal och läsförståelse)
Meriterande för tjänsten:
 • PLC-programmering
 • El/automation
Om anställningen
 • Göteborg
 • Heltid
 • Tjänsten är skiftgående
 • Tillträde omgående, eller enligt överenskommelse
 • Detta är ett konsultuppdrag, vilket betyder att anställning sker på Lernia och man arbetar som uthyrd konsult. För rätt person finns möjligheter till anställning på kundföretaget.
Om Lernia

Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Hos oss kan du alltid lita på att bli bemött på ett schyst sätt, utan diskriminering eller dålig behandling. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Som Lerniakonsult har du fördelen att kunna matchas med flera av våra kunder, i händelse av att ett befintligt uppdrag tar slut.

Information

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida lernia.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tanja Zoric, tanja.zoric@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund ligger i Torslanda och har ca 800 anställda. För att behålla sin position som världsledande och global leverantör av fordonssäten är det en avgörande faktor att konstant arbeta med teknisk utveckling. Vi erbjuder dig möjligheten att både jobba med den senaste tekniken, men även vara en del av modern teknisk utveckling. Din kompetens ligger i fokus och för rätt person erbjuds det goda utvecklingsmöjligheter. Med hjälp av dina kunskaper och ditt intresse inom teknik samt din samarbetsförmåga och engagemang kommer du att komma långt inom företaget.

Nu behöver vi förstärkning till supportteamet!