Supply Chain Coordinator

Supply Chain Coordinator

Har du en utbildning inom Supply Chain Management och arbetat något år med med logistik och planering? Då har vi uppdraget för dig! I rollen som Supply Chain Coordinator söker vi dig som är intresserad av att arbeta i ett internationellt bolag inom tillverkningsindustrin. Du ges möjlighet att arbeta i en global miljö som är starkt präglad av utveckling och ständig förbättring. Om detta låter intressant för dig ber vi dig att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Supply Chain Coordinator har du ett tätt samarbete med dina kollegor för att leverera de bästa lösningarna. Det huvudsakliga arbetsområdet är att planera för företagets lagerhållning. Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara relaterade till:
  • Planering
  • Prognoser
  • Avrop och orderläggning
  • Uppföljning
  • In- och utfasning av produkter
  • Rapporter
Din bakgrund

För att bli aktuell för uppdraget söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning i logistik, Supply Chain eller liknande och har något eller några års erfarenhet av dessa frågor, meriterande om du tidigare arbetat i en internationell miljö. Du har god systemvana och är duktig i framförallt Excel. Eftersom kommunikation starkt präglar arbetet hanterar du både svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som person är du driven och självständig. Då rollen ställer stora krav på din kommunikationsförmåga är då service-minded och utåtritkad. Slutligen är du analytisk, flexibel och målinriktad.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Efter överenskommelse.

Kontaktperson

Ludvig Fagerström

ludvig.fagerstrom@lernia.se

Referensnummer

93308

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt! Ansökan tas ej emot via mejl!

“As one of Sweden’s largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!”

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 juli (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.