Studenter sökes till extrajobb inom lager till kund i Kungsbacka!

Studenter sökes till extrajobb inom lager till kund i Kungsbacka!

Studenter sökes till extrajobb inom lager till kund i Kungsbacka!

Har du erfarenhet av lagerarbete och av att köra truck samt söker ett varierat arbete där du får arbeta med kroppen? Nu söker vi på Lernia lagermedarbetare till ett välkänt, innovativt och unikt bolag i Kungsbacka. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med orderplock, packning/emballering och ankomstkontroller av leveranser. Vidare ingår det att köra ut pallar med truck till/från lagret och lasta dessa i containrar.

Krav
  • Truckkort A-B
  • B-körkort
  • Arbetslivserfarenhet av truckkörning
Om dig

Vi söker dig som har en annan sysselsättning på minst 50% och som är intresserad av ett extrajobb inom av lager/logistik. Det viktigaste är att du som person är flexibel, ordningsam och har hög arbetsmoral. Du behöver trivas i att arbeta med kroppen då tunga lyft förekommer i arbetet. Vidare ska du ha en positiv inställning till att arbeta såväl självständigt som i grupp.

För att jobba extra krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50 %. Ex. studerande på universitet.

Om anställningen
  • Omgående
  • Visstid studerande
  • Placeringsort: Kungsbacka
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.