Speditör till internationellt bolag i Göteborg

Speditör till internationellt bolag i Göteborg

För kunds räkning söker vi nu en importspeditör inom sjö för ett långsiktigt uppdrag med start till sommaren. Du arbetar inom spedition och logistik där du får en stor möjlighet till utveckling. Arbetet innefattar bland annat transportbokningar, ordermottagning, förtullning och kontakt med övriga kontor världen över. Du får möjligheten att arbeta i ett internationellt företag med goda kontakter och ett spännande sammansvetsat team.

Arbetsuppgifter
Arbetet är en administrativ tjänst där du arbetar med företagets olika delar inom spedition. Arbetet är dagtid med placering i Göteborg.

Främsta arbetsuppgifter:
  • Ordermottagning från kunder
  • Daglig kontakt med övriga kontor i världen
  • Transportbokningar med åkerier, rederier m.m.
  • Förtullning
  • Utfärdande av frakthandlingar
  • Uppföljning i det dagliga arbetet
Uppdraget är långsiktigt med start i juni. Det finns möjlighet till semester, men du måste finnas tillgänglig under vecka 29-32 samt september-november.

Din bakgrund
För att trivas i rollen som sjöspeditör har du en utbildning inom logistik från högskola eller motsvarande och har tidigare arbetslivserfarenhet från spedition, gärna inom sjö. Du talar och skriver flytande svenska såväl som engelska och har goda kunskaper inom MS Office och har en allmänt god datorvana. Vidare har du tidigare arbetat med kundkontakter och har jobbat i en roll där du är van vid högt tempo.

Personliga egenskaper
Vi går mycket på personlig lämplighet och ser gärna att du är en person med god servicevana då arbetet går ut på att kommunicera med kunder. Du har ett sinne för struktur och är en person som obehindrat arbetar i team med övriga kollegor på kontoret samt övriga kollegor på andra orter. Slutligen har du ett stort driv och en vilja att lära dig både nya arbetsuppgifter och system och har inga problem att arbeta i en stressig arbetsmiljö

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Juni/juli

Kontaktperson
Olivia Bengtsson
olivia.bengtsson@lernia.se

Referensnummer
98535

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.