Digital Marketing Coordinator till internationellt bolag

Digital Marketing Coordinator till internationellt bolag

Är du på jakt efter en bred roll där du får utlopp för dina kreativa drivkrafter genom att arbeta med inspirerande kommunikation via sociala medier och webben? Är du driven, prestigelös och redo att vara en del av en miljö med mycket fart och fläkt?

Vår kund är ett internationellt direktförsäljningsföretag. Vi söker nu dig som vill vara en del av bolagets snabbväxande utveckling och bidra till kommunikation av högsta klass. Låter detta som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter
Som Digital Marketing Coordinator kommer du att arbeta på verksamhetens internationella marknadsavdelning i nära samarbete med kompetenta och engagerade kollegor. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stor påverkan och sätta din egen prägel på arbetet. Du arbetar operativt med att skapa innehåll och marknadstexter för webben samt olika digitala kanaler som Facebook, Instagram, Youtube och LinkedIn.

Din bakgrund
För att passa i rollen som Digital Marketing Coordinator har du något eller några års erfarenhet av liknande operativa arbeten inom kommunikation via sociala medier och hemsidor. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från e-handel och gärna direktförsäljning. Den största delen av dina arbetsuppgifter sker på engelska vilket kräver att du har mycket goda tal- och skrivkunskaper i språket.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är kreativ, positiv och driven samtidigt som du har ett brinnande intresse för kommunikation, hemsidor och sociala medier. Du tar gärna egna initiativ och kommer själv med förbättringsförslag. Du är engagerad i ditt arbete och har en hög arbetsmoral samt är självgående och har en god samarbetsförmåga. Du är stresstålig och trivs när tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande. Dina arbetsdagar samt arbetstider är varierande och för att trivas i rollen trivs du i en flexibel miljö.

Anställningsform/omfattning/Tjänstgöringsort
Visstidsanställning / Heltid / Göteborg

Tillträdesdag
Tillträde enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar löpande, välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Information
Lernia Bemanning ser till din kompetens och därmed har ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell bakgrund ingen betydelse i våra rekryteringsprocesser. Våra värderingar är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika, vilka genomsyrar vårt dagliga arbete. Personalen är vår viktigaste resurs och därför är det angeläget för oss att satsa på dig. Din anställning hos Lernia Bemanning omfattas av gällande kollektivavtal.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom bemanning, utbildning och omställning. Våra tjänster hjälper individer och kunder inom det privata näringslivet och den offentliga sektorn att stärka sin konkurrenskraft, vilket i sin tur bidrar till en bättre fungerande arbetsmarknad och en ökad integration. Vi finns på fler än 100 orter i Sverige och är kvalitets- och miljöcertifierade
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 sept 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.