Rekryterare till fordonsindustrin

Rekryterare till fordonsindustrin

Är du en person som brinner för att hitta rätt person till rätt plats? Tycker du om att arbeta i en internationell miljö? Då är detta uppdraget för dig! Vi söker nu en rekryterare som kommer att ingå i ett team hos vår kund. Vår kund är en global aktör inom fordonsindustrin och söker en person som skall hitta framtida talanger till deras verksamhet. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som rekryterare kommer du tillsammans med ditt team ansvara för rekryteringsprocessen, allt ifrån behovsanalys till intervju samt urval kring vilka som går vidare i processen. I rollen ingår även search av kandidater via olika sociala medier, främst LinkedIn. Du arbetar med en bred portfölj av kompetenser och samarbetar med både interna supportfunktioner och ansvariga chefer. I rollen ansvarar du även för att all rekrytering sker i enlighet med bolagets policys och riktlinjer samt att det sker på ett standardiserat och etiskt korrekt sätt. Vidare hanterar du externa kontakter i syfte att fortsätta bygga arbetsgivarvarumärket och säkra ett fortsatt högt inflöde av kandidater.

Ansvarsområden:
  • Genomföra hela rekryteringsprocesser från behovsanalys till anställning
  • Search via sociala medier
  • Stötta rekryterande chefer i anställningsbeslut
  • Attrahera kandidater och bygga arbetsgivarens varumärke
  • Utveckla och förbättra processer
  • Personaladministration
Vi erbjuder dig
Vår kund tror på att framtiden tillhör de som delar med sig av sina idéer och har ambitionen att ständigt förbättra och utveckla en arbetsplats. Vår kund är noga med att poängtera att de vill ge dig som anställd de rätta verktygen för att du ska kunna nå din fulla potential. Innovation, försäljning och kundnöjdhet är nyckelorden i organisationen. För att nå upp till de uppsatta mål söker kunden personer som vill göra skillnad och tillsammans med andra göra bolaget starkare.

Din bakgrund
Du har en utbildning inom personalvetenskap eller liknande samt några års erfarenhet av rekrytering. Vidare är det meriterande om du tidigare arbetat på ett internationellt bolag med många kontaktytor. Du är bekväm i din roll som rekryterare och det är meriterande om du tidigare arbetat med kompetenser inom IT och/eller ingenjörstjänster. Du har använt Linkedin som rekryteringsverktyg och är van vid att arbeta med search. Slutligen behärskar du både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande och du är certifierad i Assessios testverktyg Map och Matrigma.

Personliga egenskaper
Med en hög integritet och effektivitet har du arbetat fram smarta sätt att bedöma sökanden. Du engagerar dig för att få rätt person på rätt plats för organisationens bästa och har en stor passion för ditt arbete. Vidare är du kommunikativ, affärsmässig och målinriktad i ditt arbete. Eftersom arbetet ofta sker i ett högt tempo är det viktigt att du har en god förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och leverera trots korta deadlines. Slutligen uppskattar du att ständigt arbeta med att utveckla processer och arbetssätt efter dagens förutsättningar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Provanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående

Kontaktperson
Tiffany Wirsén

0722549285

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

"As one of Sweden's largest recruitment and staffing agencies, Lernia works in a diverse and international environment. In order to present yourself in the most advantageous way, we thus recommend you to attach your CV and your Cover Letter in both English and Swedish".

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 mars (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.