Rekryterare till Lernias Talent Acquisition Center i Göteborg

Rekryterare till Lernias Talent Acquisition Center i Göteborg

Om tjänsten

Som rekryterare på "TAC" är ditt uppdrag att säkerställa kandidatförsörjningen för Lernia och våra kunder. Du driver självständigt dina egna rekryteringsprocesser och matchar rätt uppdrag med rätt kompetens. Detta gör du genom strukturerade och kompetensbaserade processer.

Om dig

I rollen som rekryterare är det viktigt att du har ett flexibelt och lösningsorienterat förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Med ett strukturerat arbetssätt klarar du av att hantera parallella processer, genomföra omprioriteringar vid behov samtidigt som du bibehåller hög kvalitet i ditt arbete.

Du har god människokännedom och ett intresse för att träffa nya människor. Du är mycket duktig på att bygga nätverk och underhålla relationer vilket du gör dagligen. Vidare är du resultatinriktad och vill arbeta mot konkreta mål för att bidra till teamets framgång.

Hos oss erbjuds du ett spännande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.

Som en röd tråd i alla dina åtaganden uppvisar du en prestigelös attityd som tar dig och Lernia till nya höjder!

Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform/Omfattning: Vi tillämpar 6 månaders provanställning/ Heltid
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är ca 6000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 15 000 i jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på Lernia.se