Redovisningsekonom till spännande bolag!

Redovisningsekonom till spännande bolag!

Just nu söker vår kund en driven redovisningsekonom till ett kortvarigt behov. Vår kund är ett internationellt bolag inom tillverkningsindustrin. Vår kund söker nu dig som har flera års erfarenheter inom området och som vill ta nästa steg. Uppdraget beräknas starta omgående och pågå fram till februari 2021. Vill du vara med och utveckla nya arbetsmetoder och bredda din erfarenhet inom ekonomi?

Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten

I rollen som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att ha breda arbetsuppgifter i en varierande roll. Några av dina huvuduppgifter kommer att vara;
  • Bokslutsarbete
  • Utredningar
  • Standardiseringar av processer
Du kommer att tillhöra en avdelning med 13 kompetenta redovisningsekonomer i ett engagerat och sammansvetsat team. Bortsett från redovisningsuppgifterna agerar man som en informell ledare samtidigt som man är en del av ett transferingsprojekt. Du kommer att vara drivande i ett förbättringsarbete där det främst kommer att handla om att standardisera. Vidare är tanken att du ska ansvara för redovisningen i ett av verksamhetens bolag eller ge support.

Om dig

Du har en bakgrund som innefattar en kandidatexamen inom ekonomi, redovisning eller motsvarande. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet som redovisningsekonom. Det är även meriterande om du har erfarenhet av systemet SAP. För tjänsten efterfrågas även flytande kunskaper i svenska och engelska.

Vi söker dig som har hög samarbetsförmåga och bidrar till en god arbetsmiljö. Det är viktigt att du är ansvarsfull och strukturerad då man förutsätts ta ett helhetsansvar för verksamhetens transaktionshantering och själv planerar för att hantera arbetstoppar och deadlines. Du är snabb och produktiv, och visar entusiasm för ditt arbete, samt har en positiv inställning till ditt arbete.

om anställningen

Placeringsort: Göteborg

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Visstidsanställning, 4 månader

om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - Kontakta aktuell rekryterare

Olivia Bengtsson

olivia.bengtsson@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.