Redovisningsekonom till kommunalt bolag

Redovisningsekonom till kommunalt bolag

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom på 50%. Uppdraget förväntas pågå från mitten av maj och ca 6 månader framåt, till att börja med. Vi söker dig som tidigare arbetat inom redovisning och varit behjälplig vid bokslut. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning:

I rollen som redovisningsekonom ingår du i en arbetsgrupp om 4 personer och rapporterar till CFO. Du har en bred roll inom redovisning och löpande kontakt med de flesta avdelningarna i organisationen. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av:
  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Avstämningar
  • Deltaga i månadsbokslut och med tiden kunna göra självständiga bokslut
  • Behjälplig med moms och skattedeklarationer
Bakgrund
Vi söker dig som har civilekonomexamen samt ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kan tala samt skriva obehindrat på både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet Raindance.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen ser vi att du är analytisk, noggrann och strukturerad. Som person och för att trivas i gruppen är du entusiastisk, driven och har hög integritet. Du är förändringsbenägen och gillar att arbeta i högt tempo samt tar stort eget ansvar. Vidare är du kommunikativ och har förmågan att bidra till ett positivt samarbetsklimat.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Deltid 50%/Göteborg

Tillträdesdag
Mitten av maj 2021

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.