Redovisningsekonom till internationellt bolag

Redovisningsekonom till internationellt bolag

Just nu söker vi en redovisningsekonom till vår kund inom fordonsbranschen för ett längre uppdrag. Du får möjligheten att arbeta i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Kan detta vara nästa steg i karriären för dig? Ansök idag!

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos vår kund arbetar du i ett globalt team med andra redovisningsekonomer som arbetar tvärfunktionellt med andra grupper i organisationen. Du arbetar med redovisning av finansiella instrument och samlar in information för att utföra beräkningar och följa upp resultat och korrekthet. Rollen innebär kontakt med interna och externa revisorer som har olika ansvarsområden inom redovisning. Du kommer att ha möjlighet att ta nytta av att arbeta i en global miljö för att arbeta och implementera ständiga förbättringar i processer och arbetssätt.

Din bakgrund

För att axla rollen som redovisningsekonom hos vår kund har du universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller finans. Du är trygg i rollen som redovisningsekonom och har några års arbetslivserfarenhet på en avancerad nivå. Du uttrycker du dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Det är även meriterande om du har arbetat inom fordonsbranschen tidigare.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som redovisningsekonom har du en god kommunikationsförmåga och trivs att arbeta i ett team och en global miljö. Vidare är du leveranssäker, självständig och har förmågan att prioritera din tid på ett effektivt sätt för att möta deadlines. Slutligen är du initiativtagande, flexibel och kan arbeta proaktivt i en föränderlig miljö.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående/Efter överenskommelse

Kontaktperson

Olivia Bengtsson

olivia.bengtsson@lernia.se

Referensnummer

93304

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt. Ansökan tas ej emot via mejl!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.