Redovisningsekonom till fordonsindustrin

Redovisningsekonom till fordonsindustrin

Vi söker just nu en redovisningsekonom till vår kund som är verksam inom fordonsindustrin i Göteborg. Du kommer att arbeta i en internationell miljö med diverse uppgifter inom redovisning. Du ges stora möjligheter till att växa inom rollen och verksamheten. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos vår kund arbetar du tillsammans med ett kunnigt team där du kommer att bidra med din finansiella kompetens.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
  • Löpande bokföring och redovisning
  • Månadsbokslut
  • Leverantörsreskontra
  • Fakturering
  • Övriga uppgifter på avdelningen
Din bakgrund

För att vara aktuell för rollen som redovisningsekonom har du universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller finans. Du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig bekväm i rollen som ekonom. Vidare behärskar du svenska och engelska i såväl tal som skrift. Slutligen har du goda kunskaper i MS Office och är en rutinerad användare av Excel.

Personliga egenskaper

Du är en utpräglad lagspelare som kommunicerar på ett bra och tydligt sätt. Du är självgående i ditt arbete och trivs med att arbeta gentemot uppsatta mål och deadlines. Vidare är du snabblärd och tar dig an dina arbetsuppgifter med en positiv inställning. Slutligen tror vi också att du, genom din analytiska förmåga, kan se detaljer och lösa de problem som kan uppstå.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående/Enligt överenskommelse

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Kontaktperson

Olivia Bengtsson
olivia.bengtsson@lernia.se

Referensnummer
96050

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 dec (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.