Redovisningsekonom till ett spännande bolag!

Redovisningsekonom till ett spännande bolag!

Just nu söker vi, för kunds räkning, en erfaren redovisningsekonom. Du kommer att ingår i koncernens interna ekonomifunktion där du får mycket goda utvecklingsmöjligheter. Uppdraget sträcker sig i 6 månader med chans till förlängning och verksamheten är placerad i Nol. Är du en driven redovisningsekonom som vill ta nästa steg i karriären? Då kan detta vara tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Tillsammans med ditt team är du ansvarig för både intern och extern redovisning, bokslut och rapportering gällande företagets olika verksamhetsgrenar. Du hanterar, leder och utvecklar processer för optimering av metoder samt arbetssätt gällande rapportflödet från det lokala till det gemensamma. Genom policys och riktlinjer ser du till att all finansiell rapportering och redovisning sker enligt intern standard samt god redovisningssed.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Sammanställa månads- och årsbokslut
  • Deklarationer
  • Löpande bokföring och redovisning
  • Rapportera till ledning och styrelse
Din bakgrund

För att axla rollen som redovisningsekonom hos vår kund har du universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller finans. Du är trygg i rollen som redovisningsekonom och har något eller några års arbetslivserfarenhet inom området. Det är meriterande om du har arbetat i Visma.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som redovisningsekonom hos vår kund är du strukturerad och noggrann i ditt arbete. I ditt dagliga arbete har du nytta av din analytiska förmåga och ditt helhetsperspektiv när du med effektivitet löser de problem som kan uppstå. Du ser samarbete som en självklarthet och förstår vikten av att varje medarbetare ska bidra på bästa sätt för ett lyckat utfall. Vidare är du leveranssäker, självständig och har förmågan att prioritera din tid på ett effektivt sätt för att möta deadlines. Slutligen är du initiativtagande och självgående i ditt sätt att arbeta samt trivs med att agera problemlösande.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående

Kontaktperson

Olivia Bengtsson

oliva.bengtsson@lernia.se

Referensnummer:

93304

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt. Ansökan tas ej emot via mejl!

As one of Sweden’s largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 dec (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.