Receptionist till träningsanläggning på heltid

Receptionist till träningsanläggning på heltid

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som receptionist på heltid hos vår kund i Göteborg. Ditt uppdrag som receptionist är att få de dagliga rutinerna på arbetsplatsen att flyta friktionsfritt. Du kommer att vara en del utav ett team där du hjälper och tar emot kunder och konferensgäster.

Arbetsuppgifter
Som receptionist hos vår kund arbetar du på en träningsanläggning där du kommer att vara spindeln i nätet. Anställningen är på heltid och arbetstiderna är 3-skift och varierar mellan dag, kväll och var tredje helg.

Dina främsta uppgifter innebär att:
  • Sköta telefonväxeln
  • Ta emot och hjälpa kunder
  • Ansvara för att det är ordning och reda i främst receptionen, men även entré, gym och omklädningsrum
  • Avvikelsehantering och förbättringar
Din bakgrund
För att passa i rollen har du tidigare arbetat som receptionist eller inom serviceyrket, gärna inom något träningscenter/gym. Vidare ser vi att du talar samt skriver obehindrat på svenska och engelska och har en god grundläggande datorvana, meriterande om du har erfarenhet av systemet BRP. Det är även ett krav att du är simkunnig.

Personliga egenskaper
Som receptionist hos vår kund är det viktigt att du tycker om möten med människor och är hjälpsam som person. Du är öppen, trevlig och gillar att ha många bollar i luften. Du uppskattar omväxling och är prestigelös som person. Du är även självklart intresserad av träning och hälsa och har enkelt att samarbeta med andra.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning med god chans till förlängning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Referensnummer
98517

Ansvarig rekryterare
Ludvig Fagerström

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.