Receptionist på deltid till vår kund i Göteborg

Receptionist på deltid till vår kund i Göteborg

Vi söker nu dig som kommer att arbeta som receptionist hos vår kund i Göteborg. Ditt uppdrag som receptionist är att få de dagliga rutinerna på arbetsplatsen att flyta friktionsfritt.

Arbetet är förlagt under kontorstider och beräknas uppgå till 6-8 dagars helpass i månaden. Schemaläggningen sker löpande, vilket gör att flexibilitet är viktigt.

Arbetsuppgifter:
  • Svara på frågor via mail samt telefon
  • Koppla vidare samtal till rätt person
  • Ta emot besök och visar dem rätt
  • Hålla rent och snyggt i reception
Din bakgrund
Du har precis blivit antagen till en utbildning, eller planerar att fortsätta studera i minst två år till . Det är meriterande om du läser en samhällsvetenskaplig eller humanistisk utbildning. Är du inte student ser vi gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Har du arbetat i en liknande roll tidigare är det meriterande. Slutligen talar och skriver du obehindrat på engelska samt svenska och har en god grundläggande datorvana.

Personliga egenskaper
Som receptionist är det viktigt att du tycker om möten med människor och är hjälpsam som person. Du är också öppen, trevlig och gillar många bollar i luften. Du uppskattar omväxling, är opretentiös och ser värdet av arbetslivserfarenheten.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Vid behov/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående

Ansvarig rekryterare
Iris Nemec
0722546057

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.