Provningsingenjör till spännande bolag i Göteborg!

Provningsingenjör till spännande bolag i Göteborg!

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår kunds produkter! Har du tidigare erfarenhet som provningsingenjör och söker nu efter nya utmaningar? Är du praktiskt lagd med ett stort teknikintresse? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsuppgifter
Som provningsingenjör kommer du, både självständigt och tillsammans med kolleger, att ansvara för provningen av bolagets produkter. Labbet för handhållna produkter testar kärnborrar, elektriska och hydrauliska samt handkapar med batteri, nätanslutning eller förbränningsmotor. Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak innebära att:
  • Arbeta med produktvård och nyutveckling av handhållna håltagningsprodukter
  • Planera och preparera maskiner inför provningar. Exempelvis temperaturer, luftflöde, prestanda och funktionsprovning
  • Bygga prototyper för provning och utvärdering
  • Planera, prova och utvärdera maskiner
  • Läsa och tolka standarder för bolagets produkter samt prova enligt dessa
  • Ha ett nära samarbete med mekanik, mjukvaru- och elektronikingenjörer
Din bakgrund
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning inom mekatronik, elektronik alternativt maskinteknik med inriktning mot el och minst 5 års arbetslivserfarenhet från relevant område. Du bör ha erfarenhet av att skruva, bygga eller laga fordon eller andra maskiner, antingen professionellt eller som hobby. Det är meriterande om du har kunskaper inom mätteknik och/eller erfarenhet av Matlab (eller andra programmeringskunskaper).

Personliga egenskaper
För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är bra på att ta egna initiativ och tar ett stort ansvar att driva ditt arbete framåt. Vidare är det viktigt att du är social och har lätt för att kommunicera resultat på ett bra sätt. Stor teknisk nyfikenhet är också en förutsättning, liksom att du är praktiskt lagd och har ett genuint teknikintresse.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.