Produktionsplanerare för kortare uppdrag

Produktionsplanerare för kortare uppdrag

Vi söker en produktionsplanerare till Andrénplast AB. Vår kund är systemleverantör till den europeiska industrin och utvecklar och tillverkar bland annat interiöra & exteriöra termoplastsystem till lätta och tunga fordon. Organisationen utmärker sig av hög produktivitet, leveransprecision, tydlig nollfelsattityd och en stark företagskultur. Andrénplast arbetar med tydligt fokus på ständig förbättring och utveckling av verksamheten för att stå väl rustade för framtiden. Vill du vara med i en tillväxtresa och bidra med dina kunskaper, ditt driv och engagemang? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Hos Andrénplast arbetar du med produktionsplanering och blir en del av företagets SCM organisation.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
  • Material & processtyrning
  • Logistikplanering
  • Utveckling och effektivisering av planeringsprocessen
  • Stötta projektansvariga med administration och planering
  • Bistå arbetsledning vid uppföljning av produktion i förhållande till plan
I denna roll arbetar du tätt med interna funktioner vilket kräver mycket kommunikation. Du har även ett avgörande ansvar att bygga upp och stärka en struktur, samt se till så att material- och processflöden är under kontroll och flyter på.

Din Bakgrund
Du har dokumenterad erfarenhet av produktionsplanering, logistikplanering eller motsvarande, vilket innebär att du har stor förståelse för produktionsflöden och processer. Du förstår helheten och är väl insatt i hur allt hänger ihop. Vidare ser vi gärna att du är van i att arbeta i en produktions/tillverknings-miljö och är tekniskt lagd. Vi ser även att du har arbetat i affärssystem och logistiksystem tidigare. En mycket stor fördel är om du har arbetat i Monitor.

Vidare är det ett krav att du behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift.

Personliga Egenskaper
För att trivas i rollen som produktionsplanerare drivs du av att arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo. Du kan hantera många bollar i luften och tycker om en varierad vardag där du får brett ansvar. Vidare har du en mycket god planeringsförmåga, har ett brinnande intresse för produktions-och processflöden och logistik, är analytisk och har en förmåga att se helheten. Vidare arbetar du på ett noggrant, strukturerat och metodiskt sätt. Du är även anpassningsbar och flexibel; vilket innebär att du inte är rädd för förändringar utan snarare uppmuntrar det. Det är naturligtvis viktigt att du har en positiv inställning och är lyhörd.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående/Efter överenskommelse

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 juli (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.