Plockare med truckkort till kyllager i Göteborg (Sommarjobb)

Plockare med truckkort till kyllager i Göteborg (Sommarjobb)

Just nu söker vi sommarplockare med truckkort till kyllager i Göteborg!

Arbetsuppgifter

Den här tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av Lernia men arbeta ute hos kund. Tjänsten är på heltid från mitten av juni till slutet av augusti. Dina arbetstider kommer vara 7-16 mån - fre och en vecka mån -lör. Du kommer även behöva gå en utbildning i maj. Som orderplockare hos vår kund är du den del av det viktiga logistikarbetet. Du packar och plockar artiklar efter ordrar i ett kyllager. Varorna packas på pall och körs iväg med ståtruck.

För att vara lämplig för uppdraget krävs det att du:
  • Tidigare erfarenheter av truckkörning är ett krav
  • Kan jobba hela sommaren
  • Gillar ett fysiskt jobb
  • Har jobbat som orderplockare sedan tidigare med goda resultat
  • Kan jobba i kyla utan problem
Körkort och tillgång till bil är inget krav, men meriterande.

Personliga egenskaper

Då jobbet innebär att man arbetar i - 21 grader så krävs det att man tål kyla. Självklart kommer du få rätt utrustning för att kunna klara av det. Det innebär även många steg per dag och tunga lyft. Du behöver därför har en bra fysik och tycker om ett jobb där du får röra på dig . Vi värdesätter egenskaper så som samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.