Pensionär eller student? Se hit för ett spännande extrajobb!

Pensionär eller student? Se hit för ett spännande extrajobb!

Är du vår nya stjärnkonsult som student eller pensionär?

Letar du jobb för att dryga ut studentkassan samtidigt som du vill ha tid över under helgen? Eller är du kanske pensionär och vill fortsätta arbeta några timmar i veckan? Då har vi det perfekta jobbet för dig! Nu rekryterar vi nya kollegor till Intrums team i Göteborg och vi söker dig som är serviceinriktad, driven och som vill komma till en arbetsplats med stort fokus på att hjälpa människor till en sund ekonomi. Arbetet är förlagt under dagtid, måndag till fredag och vi erbjuder arbete tillsammans med ett härligt gäng.

Intrum Sverige AB är branschens ledande leverantör av kredithanteringstjänster och sitter mitt i centrala Göteborg. Nu söker vi personer till rollen som rådgivare med hjärtat på rätta stället för ett långsiktigt uppdrag där det finns mycket goda chanser att bli tillsvidareanställd hos Intrum framöver.

Kvalifikationer:
Du har minst 2 års studier kvar på högskola- eller universitetsnivå eller är pensionär. Du kan jobba minst 10 timmar/vecka under vardagar (inga helger, de är till för annat). Vi ser gärna att du är lösningsorienterad som person och alltid har en positiv inställning till din omgivning. Du är utöver detta utåtriktad, självständig, flexibel och målmedveten. Vi eftersträvar en blandad ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
För att bli en aktuell kandidat behöver du vara tillgänglig heltid de första fyra veckorna för upplärning.

Om tjänsten:
I din roll som rådgivare är det huvudsakliga syftet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det gör du genom att på ett professionellt sätt ta emot inkommande ärenden från Intrums slutkunder via telefon men även via mejl. Genom ett högt engagemang levererar man gemensamt på Intrums kundlöften och driver affärer mot högre inkassering. Intrum arbetar ständigt med att bli bättre och mer effektiva samtidigt som de håller en hög kvalitet i leveransen till kund och slutkund - De ser till att det händer!

Några av dina dagliga arbetsuppgifter består av att:
  • Besvara inkommande och utgående telefonsamtal från och till slutkunder.
  • Besvara mejl från slutkunder
  • Ha kontakt med myndigheter och ombud
  • Samarbeta tätt med övriga funktioner inom Intrum
Tillsammans med ditt team kommer du genom hög servicegrad och lösningsorienterat förhållningssätt öka kundernas kassaflöde.

Anställningsform

Deltidsanställning.

Tillträdesdag

Slutet av maj.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.