Operatörer deltid på helger sökes till Volvos karossfabrik!

Operatörer deltid på helger sökes till Volvos karossfabrik!

Nu söker vi efter deltidsanställda för extrajobb i Volvos karossfabrik. Är du studerande och vill utveckla dina kunskaper inom industrin? Då är detta det perfekta jobbet för dig! Välkommen med din ansökan nedan.

Om tjänsten

I karossfabriken tillverkas bilens kaross. Som operatör kommer du jobba med att ladda material till robotarna samt svetsning av plåtdetaljer. I jobbet ingår också kvalitetssäkring och förebyggande underhåll. Man kan säga att det är i karossfabriken bilen föds, för att sedan skickas vidare till monteringsfabriken där den utvecklas vidare till en färdig produkt.

Om dig

För att lyckas som operatör ska du vara en noggrann, driven lagspelare som trivs med ett tempofyllt arbete. Du ska kunna följa instruktioner och ha ett öga för detaljer. Den vi söker tycker det är roligt att jobba praktiskt och har det som krävs för att stå upp och jobba fysiskt under ett helt arbetspass. Du ska ha stark arbetsmoral, vara lojal och flexibel. Vi ska kunna lita på att du dyker upp på jobbet med rätt attityd, alltid levererar på topp och bidrar till en positiv kultur på jobbet. Du kommer jobba med olika typer av maskiner, det är därför meriterande att inneha teknisk kompetens och praktisk läggning.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Godkända gymnasiebetyg i Matematik A/1, Samhällskunskap A/1, Svenska/Svenska som andraspråk A/1 och Engelska A/5
  • Kunna visa upp ett intyg på annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %
  • Delta på de obligatoriska utbildningstillfällena som kommer att ske på kvällsskiftet (måndag - fredag 14:48-23:54). Utbildningstillfälle 1: v. 20-22 eller utbildningstillfälle 2: v. 22-24
  • Kunna arbeta varje helg framöver
  • Jobba heltid v. 28 och v. 32
Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tillträde: Omgående
  • Anställningsform: Timanställning
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen, dina gymnasiebetyg samt intyg på annan huvudsaklig sysselsättning. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Volvo Cars bygger premiumbilar och våra kunder nöjer sig inte med annat än perfektion. Från det att plåten i karossen sammanfogas och pressas till att slutfinish görs ska högsta tänkbara standard genomsyra verksamheten. Detta kräver koncentration, fokus, engagemang och en stark vilja att bidra till Volvo Cars fortsatta framgångar.