Nyexaminerad logistiker till internationellt bolag

Nyexaminerad logistiker till internationellt bolag

Är du en nyexaminerad logistiker eller tar examen inom logistik till sommaren? Vill du redan nu få in en fot i logistikvärlden? Då är det dig vi söker!

Vi söker nu nyexaminerade logistiker till ett internationellt företag i centrala Göteborg. Du arbetar som speditör där du får en stor möjlighet till utveckling och en väldigt bra start på karriären där du arbetar på ett internationellt företag med stort nätverk. Känner du att detta är något för dig? Då ska du inte tveka på att söka tjänsten!

Arbetsuppgifter
Arbetet är en administrativ tjänst där du arbetar med företagets olika delar inom spedition. Arbetet är dagtid med placering i Göteborg.

Främsta arbetsuppgifter:
  • Hantera bokningar från kund och leverantörer
  • Daglig kontakt med övriga kontor i världen
  • Säkerställer att samtliga transportsätt utförs i tid
  • Proaktivt informera kund om sändningar och ev. avvikelser
  • Utfärdande av frakthandlingar
  • Uppföljning i det dagliga arbetet
Din bakgrund
För att trivas i rollen som speditör har du utbildning inom logistik från högskola eller motsvarande och har tidigare arbetslivserfarenhet från spedition, gärna inom sjö. Du talar och skriver flytande svenska såväl som engelska och har goda kunskaper inom MS Office och har allmänt god datorvana. Vidare har du tidigare arbetat med kundkontakter och har jobbat i en roll där du är van vid högt tempo.

Personliga egenskaper
Vi går mycket på personlig lämplighet och ser gärna att du är en person med god servicevana då arbetet går ut på att kommunicera med kunder. Du har ett sinne för struktur och är en person som obehindrat arbetar i team med övriga kollegor på kontoret samt övriga kollegor på andra orter. Slutligen har du ett stort driv och en vilja att lära dig både nya arbetsuppgifter och system och har inga problem att arbeta i en stressig arbetsmiljö

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Maj/juni

Kontaktperson
Ludvig Fagerström

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.