Nu söker vår kund i Göteborg en Digital Marknadsföringsexpert!

Nu söker vår kund i Göteborg en Digital Marknadsföringsexpert!

Är du en kreativ person som är van vid att ta egna initiativ och att självständigt driva arbetet framåt? Då kanske den här tjänsten är något för dig. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Digital Marknadsföringsexpert kommer du att jobba nära marknaden och säljorganisationen där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att bestå utav;
  • Driva, analysera och följa upp digitala marknadsföringskampanjer (tex sociala medier)
  • Utveckla lokala SEO- och SEM-planer
  • Upprätta virtuella evenemang med kunder
  • Fånga och analysera kundinteraktionsdata i ekosystemet för digitala lösningar
Personliga egenskaper

För att trivas i den här rollen ser vi att du är en nyfiken person med ett intresse för trender inom sociala medier. Vidare är du kreativ, öppensinnad, lyhörd och flexibel. Slutligen är det meriterande om du har en relevant utbildning samt pratar och skriver engelska obehindrat.

Om kunden

Kundens expertkunskap bygger på utveckling, konstruktion och tillverkning av lager, tätningar och smörjsystem. De tillhandahåller också teknik- och rekonditioneringstjänster samt tjänster för bedömning av maskintillstånd. Men det de verkligen kan erbjuda är en arena för innovation - en möjlighet för deras kunder att använda de verktyg de tillhandahåller för att utforska, förbättra eller förändra prestanda för sin roterande utrustning. En plats där till och med den minsta justering kan göra stor skillnad.

Tillträde: Omgående

Placeringsort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Visstidsanställning fram till 2023-06-30 med god chans till förlängning

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Direkt marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.