Nu söker Volvo Cars lagerpersonal till sommaren 2021

Nu söker Volvo Cars lagerpersonal till sommaren 2021

Nu söker Volvo Cars lagerpersonal till sommaren 2021

Är du student som är intresserad av framtidens rörlighet och nyfiken på livet på Volvo Cars? Då kan våra sommarjobb vara något för dig!

Varje år välkomnar Volvo Cars studenter som sommarjobbare till våra siter i Göteborg, Olofström, Skövde och Lund. Som sommarjobbare på Volvo Cars kan du arbeta i produktionen, i någon av våra förråd/lager eller på kontoret. Att tillbringa några veckor i vårt team är ett bra sätt för dig att få en inblick i hur livet på Volvo Cars kan vara och ger dig en grundläggande förståelse för vår verksamhet. Det ger dig också ett starkt nätverk i vår organisation, som kan vara av värde i din framtida karriär. Antalet sommarjobbsbefattningar och arbetsområden varierar från år till år.

Nu söker vi dig som vill sommarjobba inom lager och logistik på Volvo Cars i Göteborg!

Vad erbjuder vi inom Central Distribution Center?

Central Distribution Center är en avdelning inom Volvo Cars som ansvarar för distribution av volvodelar, service och reparationsmetoder till hela världen. Det är ett stort lager i Göteborg, Torslanda med 1 200 anställda. Ambitionen är att vara den bästa leverantören till Volvos återförsäljare och kunder. Du erbjuds en spännande och trivsam arbetsmiljö. Det jobb vi gör inom Central Distribution Center är en viktig del i serviceupplevelsen och därmed avgörande för att kunden skall bli så nöjd som möjligt.

Vad kommer du att göra?
Sommarjobbet innebär att du kommer att arbeta i minst 7 sammanhängande veckor sommaren 2021.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av godsmottagning, truckkörning, terminalarbete samt plockning och packning till de olika marknaderna inom Volvo Car Groups. Även arbetsuppgifter av administrativ karaktär kan förekomma.

Vad kan du erbjuda?
Vi söker dig som har ett gott ordningssinne och som kan arbeta under ett högt tempo. Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs med arbete i grupp. Ett målinriktat, serviceinriktat och kund fokuserat tänk är avgörande för att lyckas i rollen. Du är också lyhörd, engagerad och tar ansvar för att alltid lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Din personlighet präglas av ett utåtriktat och positivt bemötande gentemot din omgivning.

Punktlighet och en positiv inställning till förändring är samtidigt egenskaper vi värdesätter högt hos dig.

Formella Kompetenskrav:

Godkända gymnasiebetyg i Matematik A/1, Samhällskunskap A/1, Svenska/Svenska som andraspråk A/1 och Engelska A/5
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Är minst 18 år gammal
  • Innehar B-körkort
Truckkort (TYA, TLP10) är meriterande, men inte ett krav.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  • Visstidsanställning
  • Heltid
  • Dags- eller kvällsskift
  • Göteborg, Torslanda
Nyfiken på att veta mer och ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med din ansökan, dock senast den 28 Februari 2021.

Urval sker löpande och du kommer att få svar på din ansökan senast i mitten av April 2021.

I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia och ansvarig för rekryteringen på Lernia är Sofia Larsson. Vid eventuella frågor är ni välkomna att höra av er till sofia.larsson@lernia.se.

Vilka är Volvo Cars?
Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att ge människor frihet att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som förbättrar deras påverkan på världen och med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna skyddar vi dem, deras nära och kära samt människorna omkring dem.

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av vår arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Människorna på Volvo Cars är engagerade och vill göra skillnad i vår värld. Idag är vi ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att framhäva det bästa i varandra och att använda människans verkliga kraft. På Volvo Cars utformas din karriär runt dina talanger och ambitioner, så att du kan nå din fulla potential. Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.