Mekanisk montör sökes till kund i Bäckebol!

Mekanisk montör sökes till kund i Bäckebol!

Arbetsuppgifter

I rollen som montör följer du produkten i hela tillverkningsprocessen. Det är därför viktigt att du har kunskap inom ritningsläsning och mekanik. I arbetet ingår bl.a. montering, lödning, trycktestning, limning och tätning. Det viktigaste är att du har grunderna med dig och resten lär du dig hos kunden.

Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare arbetat som montör och/eller mekaniker/tekniker samt har en fordonsteknisk eller industriteknisk utbildning. För att du ska klara av arbetet krävs att du kan montera efter ritningar.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett starkt engagemang, driv och vilja. Vidare har du en positiv och ödmjuk inställning och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete. Har du ett intresse av att meka med bilar eller motorcyklar på din fritid ser vi detta som ett plus! Vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Dagtid/heltid/Göteborg

Tillsättning v.25 och åtminstone 3 månader framåt med chans till förlängning.

Tillträdesdag

v.25

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se! Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Kyldahl, amanda.kyldahl@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en driven och mekanisk person som söker en utmaning med utvecklingsmöjligheter? Då är det kanske just dig vi söker! Nu söker vi mekaniska montörer till ett av våra kundföretag. Kunden är belägen i Bäckebol och designar, producerar och levererar system för vattenbehandling till en rad olika marknadssegment; Industri, fastighet, Marin & Offshore.

Kunden sitter i fräsha renoverade lokaler i Bäckebol med goda kollektiva förbindelser!