Mekaniker till ledande bolag i fordonsindustrin

Mekaniker till ledande bolag i fordonsindustrin

Är du redo för nästa kliv i din karriär som mekaniker/tekniker på ett ledande företag inom fordonsindustrin? Har du ett tekniskt intresse och vill vara med och utveckla framtidens produkter och förbättra dagens lösningar? I så fall kan det vara just dig vi söker. Tveka inte och sök denna spännande och utmanade tjänst redan idag!

Om tjänsten

Vi söker just nu mekaniker till olika avdelningar inom företaget, med olika inriktning, beroende på din bakgrund och kompetens. Exempel på arbetsuppgifter som mekaniker:
 • Ombyggnation av lastvagnar och motorer
 • Preparering av lastvagnar i samband med provning
 • Byggnation av prototyper, detaljer, såväl som hela fordon
 • Plåtbearbetning i maskinverkstad
 • Prototypframställning i bl.a. trä/plast/plåt
 • Svarvning och fräsning
 • Montering och demontering på och i hytterna
 • Service och reparation av lastvagnar
Om dig

Du som söker har en fordonsteknisk eller teknisk utbildning samt erfarenhet av att meka med lastbilar. Arbetet kräver goda el-kunskaper samt PC vana. Du har kunskaper om ritningsläsning. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. B-körkort är krav, och C-kort är meriterande.

Vi söker dig som är kundfokuserad, initiativrik och kreativ. Du gillar problemlösning och trivs med ett varierande arbete. Eftersom arbetet är varierande och förutsättningarna snabbt kan ändras behöver du vara flexibel. Tjänsten innebär både självständigt arbete men också arbete i team, vilket kräver social kompetens och samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om anställningen
 • 6 månaders visstidsanställning med goda chanser till förlängning
 • Göteborg
 • Dagtid
 • Heltid
Information

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida lernia.se. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tanja Zoric, tanja.zoric@lernia.se

Om Lernia

Lernia är ett statligt ägt företag där du som konsult får en trygg arbetsplats. Vi på Lernia är måna om våra konsulter där du får ta del av våra olika förmåner till exempel friskvårdsbidrag m.m. Lernia arbetar bland annat med personaluthyrning och som konsult kommer du att utföra arbete ute hos våra kunder. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.