Medarbetare till PA-teamet hos vår kund inom fordonsindustrin!

Medarbetare till PA-teamet hos vår kund inom fordonsindustrin!

Vår kund i fordonsindustrin är en viktig aktör på den globala marknaden. De söker nu en medarbetare till sitt Personal Administration (PA) team. Trivs du med att arbeta administrativt? Vill du vara del av ett sammansvetsat gäng som jobbar med människor? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Arbetsuppgifter
PA-teamet hör till företagets HR-organisation och ingår i en administrativ enhet med ca 20 medarbetare. Du kommer att vara en del av en grupp högkvalificerade kollegor där du får möjlighet att utvecklas både på en professionell och personlig nivå. I tjänsten hanterar du administrationen kring medarbetarnas anställning. Bland dina arbetsuppgifter ingår att hantera och registrera ledigheter/frånvaro, sjukdom, löneförändringar, byte av tjänst, arbetstillstånd, ändring av arbetstid etc.

Din bakgrund
Du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och minst eftergymnasial utbildning med en inriktning som arbetsgivaren bedömer relevant för uppgifterna. Vidare behärskar du engelska i både tal och skrift och trivs med samt har erfarenhet av att jobba i IT-system som Excel och SAP.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en positiv inställning och tycker om att arbeta med administration, människor och service. För att trivas i rollen bör du vara stresstålig då arbetet stundtals kräver ett högt tempo samt innehåller arbetsuppgifter med tydliga deadlines. Tjänsten fordrar att du är noggrann, effektiv och har sinne för detaljer. Du har ett konsultativt förhållningssätt, är lösningsorienterad och sätter alltid kunden i centrum. I rollen är det också viktigt med ett professionellt bemötande gentemot både externa och interna kunder. Vidare tycker du om och har förmåga att ta ansvar, inte bara för din egen arbetsinsats utan för hela teamets mål och resultat. Naturligtvis är du en utmärkt lagspelare och har god samarbetsförmåga.

Välkommen till vårt gäng!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.