Maskinoperatör till NKC i Göteborg

Maskinoperatör till NKC i Göteborg

Just nu letar vi efter en maskinoperatör till NKC!

Arbetsuppgifter

NKC gör manganfosfaterar produkter till SKF. Avdelningen hanterar blästring av produkter som sen fosfateras i deras fosfateringsautomat eller körs i handfosfatatering, som är manuell. Produkterna produceras och levereras internt från två olika avdelningar inom NKC eller från extern leverantör.

Mycket av hanteringen sker manuellt och man jobbar i lag om 3-4 personer. Arbetet kräver planering och flexibilitet då vi alltid prioriterar utefter kundens behov. Då arbetet kan vara fysiskt krävande emellanåt ser vi gärna att du har god fysik.

Formell kompetens
  • Teknisk gymnasieutbildning alt. motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Svenska i tal och skrift är ett krav då våra instruktioner och säkerhetsmanualer är på svenska.
  • IT kunskaper
  • Humanistiska grundvärderingar och du ställer självklart upp på NKC:s etiska riktlinjer.
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av ytbehandling
  • Truck- och traverskort
Personliga egenskaper

Du är i fysiskt bra form och en lagspelare. Du behöver vara en flexibel person som kan planera och lägga upp arbetet ihop med övriga i teamet för ett så bra resultat som möjligt. Du har lätt att lära många olika moment. Du klarar att, i perioder, arbeta i ett högt tempo och är van vid industriarbete. Du har ett högt säkerhetstänk då avdelningen hanterar en hel del kemikalier i processen.

Tillträdesdag

Omgående

Arbetstid:

3-skift eller eventuellt enbart kvällsskift

Göteborg

Övrigt

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NKC Manufacturing Sweden AB är ett helägt dotterbolag till NKC, Nakanishi Metal Works Co. LTD som ligger i Osaka Japan. En familjeägd koncern som består av 19 bolag, däribland ett antal tillverkningsanläggningar i världsklass, i och utanför Japan, som exporterar högkvalitativa produkter till alla hörn av världen. Sedan grundandet 1924 är ledorden innovation och flexibilitet, som har gjort det möjligt för oss att hålla jämna steg med alla förändrade marknadskrav. NKC flyttar fram positionerna inom teknik för våra kärnområden: hållare och bilkomponenter.