Tulladministratör till KGH Customs Services AB

Tulladministratör till KGH Customs Services AB

Just nu söker vi tulladministratörer till KGH i Göteborg. Vill du arbeta med gränsöverskridande handel- och tullfrågor i ett team fullt av engagerade medarbetare? Då är detta tjänsten för dig, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
I rollen som tulladministratör innefattar din främsta arbetsuppgift att säkerställa en konsekvent och felfri handelsverksamhet. I din roll arbetar du nära internationella kunder, leverantörer och myndigheter med att underlätta i komplicerade processer inom handel- och tullstrategi. Rollen innebär analysering och planering av framtida behov, planläggning och riskhantering. Vidare ansvarar du för klassificering av handelsvaror samt säkerställer att kunden efterlever tullregler.

Om dig
Du har förmågan och intresset att samarbeta med andra människor och bygga relationer. Vi ser att du tar stort ansvar i ditt egna arbete då du kommer att arbeta självständigt. Som arbetstagare är du initiativrik, vågar fatta beslut och ser till förbättringsmöjligheter. Vidare ser vi att du trivs med ett högt tempo och har förmågan att hålla fokus under hög arbetsbelastning. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess samtidigt som vi vill att du som söker innehar nedan:
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom logistik/tull
  • Goda kunskaper i Microsoft Office
  • Flytande i såväl svenska och engelska är ett krav, andra språk är meriterande
Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: 100 %
  • Tillträde: Oktober
  • Anställningsform: Provanställning
Om ansökningsprocessen
Du ansöker om tjänsten genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta ludvig.fagerstrom@lernia.se
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik, Offentlig Förvaltning, Tulltjänsteman
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KGH är ett internationellt bolag med 800 anställda varav ca 80 härliga kollegor på huvudkontoret i Göteborg som alla älskar att arbeta med tullfrågor och internationell handel för att ge deras kunder bästa möjliga service med enkla och effektiva lösningar inom handel och tullhantering.