Logistikanalytiker på deltid till vår kund inom tillverkningsindustrin

Logistikanalytiker på deltid till vår kund inom tillverkningsindustrin

Är du en stjärna på rapporter? Har du en fallenhet för analytiskt arbete? Nu söker vi dig som tillfälligt vill arbeta som distributions- / logistikanalytiker på deltid (50%) hos vår kund inom tillverkningsindustrin. I rollen kommer du att få stötta den nordiska distributionsavdelningen med olika rapporter och analyser inom logistikområdet. Låter det som något för dig? Välkommen med sin ansökan redan idag!Om kunden

Vår kund är ett internationellt bolag inom tillverkningsindustrin med kontor i Mölndal, Göteborg. Du är del av ett team bestående av sex medarbetare, som ingår i avdelningen, och rapporterar till Distribution Manager Region North. Tjänsten är en deltidstjänst på 50% och ett tidsbegränsat uppdrag på sex månader med chans till förlängning.


Arbetsuppgifter

Som distributions- och logistikanalytiker kommer du främst att få supportera Distributions chefen med rapporter och analyser. Dina främsta arbetsuppgifter kommer innebära att:
  • Ta fram leveransstatistik, logistikkostnader, transporterbjudanden etc.
  • Förbereda logistikrelaterade rapporter och flödesanalys
  • Stämma av transportfakturor mot ramavtal
  • Sammanställa dokument
  • Vara ett stöd vid distributionsrelaterade projekt med olika analyser och förberedande data ark
Din bakgrund
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom logistik, supply-chain, industriell ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom relevant område. Du har tidigare arbetat i en rapporterande roll med att ta fram statistik och analyser. Det är önskvärt att du arbetat med frågor inom transport och logistik. Vidare talar och skriver du obehindrat på både svenska och engelska. Slutligen har du god datorvana och ett krav är mycket goda kunskaper i Microsoft Excel. Om du arbetat i systemet SAP är det meriterande.Personliga egenskaper

Som person har du en stark analytisk förmåga och har lätt för att se samband mellan olika data inom logistikområdet. Vidare är du självgående och kan ta initiativ till förbättringar. Du är en teamspelare som ser värdet i en god kommunikation och har en fallenhet för att utforma rapporter och presentera dem internt.


Anställningsform:
Visstidsanställning, 6 månader

Omfattning: Deltid 50%

Tjänstgöringsort: Göteborg

Tillträdesdag
December 2020


Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.


Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.