Learning Program Manager till vår kund inom fordonsindustrin

Learning Program Manager till vår kund inom fordonsindustrin

Har du tidigare arbetat med projektledning inom områdena HR, finans eller IT och vill fortsätta att utvecklas och komma till en ny spännande arbetsplats? Ta chansen och sök tjänsten idag!


Om tjänsten

I rollen som Learning Program Manager kommer du att ingå i ett team som arbetar med interna utbildningar för de globalt anställda i organisationen. I rollen har du en viktig roll vad gäller utbildningsinsatserna och utveckling av dessa. Detta innebär att du är en ledande funktion till chefer/utbildare. Vidare kommer du att ansvara för att utveckla och hantera utbildningsportföljer, målet är att tillhandahålla avancerade utbildningslösningar för att möte koncernens behov världen över. Rollen täcker både produktansvar under produktens (inlärningstjänstens) hela livscykel och även ansvar som projektledare underutvecklingsfaserna.

Om dig

Vi söker dig som trivs med att arbeta i projektform och har tidigare erfarenhet av liknande tjänster, gärna i internationell miljö. Har du arbetat med utbildningsfrågor inom HR, finans eller IT är det starkt meriterande.

För att lyckas i rollen talar och skriver du engelska och svenska flytande. Som person är du serviceinriktad, strukturerad och trivs i en koordinerande roll. Rollen ställer höga krav på din kommunikativa förmåga och flexibilitet. Därför har du självklart en fallenhet för att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är detaljorienterad, proaktiv och handlingskraftig samt har en förmåga att agera självständigt och initiativtagande i olika situationer.

Om anställningen

Placeringsort: Göteborg

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Omgående eller inom ca 1 månad

Anställningsform: Provanställning


OM ANSÖKNINGSPROCESSEN


Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta Iris Nemec, iris.nemec@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor, kontakta info@lernia.se

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en internationell kund verksamma inom fordonsindustrin. I rollen på bolagets utbildningsenhet kommer du ha en nyckelroll i ett engagerat team som specialister inom Learning Program området.