Lagerarbetare/montör - Deltid

Lagerarbetare/montör - Deltid

Arbetsuppgifter

Som lagerarbetare kan du komma att arbeta med lagerhantering och orderplock, säkerställning och optimering av lagernivåer, sortering och placering av gods. Då det även kan komma tillfällen där du behöver köra truck är det meriterande om du har truckkort. Det kan även förekomma enklare monteringsuppdrag och arbete i produktion i tjänsten. Tjänsten är på deltid och du bör vara inställd på att du kan komma att arbeta hos olika kunder.

Vem är du?

Det viktigaste är din inställning och att du är flexibel. Vi söker dig som är motiverad till att arbeta, är energifylld och noggrann. För att hålla god kvalité är det viktigt att kunna ta åt sig instruktioner och feedback på svenska. Vi söker dig som:
  • Har en annan sysselsättning på minst 50%
  • Har B-körkort
  • Är flexibel för olika uppdrag
  • Har lager/produktionsvana
  • Truckkort är meriterande
Passar du in i profilen? Tveka inte och skicka in din ansökan redan idag!

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Hög arbetsmoral, flexibilitet och punktlighet är egenskaper vi värdesätter hos dig! Som person är du självgående och initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Behovsanställning, Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 1 juli 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi dig som vill arbeta extra! Studerar du eller har du kanske en annan sysselsättning på 50 % och vill bli en del av oss på Lernia? Nu finns chansen att jobba extra hos oss så skicka in din ansökan redan idag!