Lönespecialist till kortsiktigt uppdrag

Lönespecialist till kortsiktigt uppdrag

Är du en strukturerad och initiativtagande lönespecialist som vill arbeta på ett omgående uppdrag i två månader? Tjänsten kommer att vara belägen tre dagar i Bollebygd samt två dagar i Göteborg. Önskar du ett stimulerande och ansvarsfullt arbete med arbetsuppgifter inom lön samt HR administration? Vår kund, Flugger Färg, är en väletablerad färghandel som är verksamma i ett flertal olika länder. Uppdraget beräknas starta omgående och sträcker sig i två månader framåt. Är detta tjänsten för dig? Varmt välkommen att ansöka redan idag.

Arbetsuppgifter

Som lönespecialist hos vår kund i Bollebygd/Göteborg kommer några av dina huvudsakliga arbetsuppgift vara:
  • Hantera löneprocessen
  • Säkerställa att samtliga löner betalas ut i tid
  • Korrigera utbetalning, jämföra listor från olika system, hitta avvikelse
  • Specificera utbetalningar i detalj på lönespecifikationen
  • Finnas tillgänglig för de anställda vid eventuella frågor kring löner.
  • Arbeta i systemet AGDA
Din bakgrund

Du som har minst ett par års erfarenhet av löneadministration kommer snabbt in i rollen och känner dig trygg med dina nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har förståelse för hela löneprocessen och har erfarenhet av att hantera större lönevolymer samt kunskap om olika avtal. Det är meriterande om du arbetat i systemet AGDA tidigare då all administration sker i detta system. Slutligen talar och skriver du obehindrat på svenska.

Personliga egenskaper

Är du en serviceinriktad person med en god pedagogisk förmåga kommer du att trivas utmärkt i denna roll! Vidare trivs du med att ha individuella arbetsuppgifter och har ett positivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Har du dessutom fått höra på tidigare arbetsplatser att du är noggrann, social, pålitlig och flexibel så kommer du att nå stor framgång som konsult hos oss!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning /Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Omgående

Kontaktperson

Olivia Bengtsson

olivia.bengtsson@lernia.se

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.