Lägenhetskontrollanter på deltid till ett bostadsbolag i Göteborg

Lägenhetskontrollanter på deltid till ett bostadsbolag i Göteborg

Vår kund, ett bostadsbolag i Göteborg, söker nu tre personer som vill arbeta på deltid som Lägenhetskontrollanter. Som Lägenhetskontrollant kommer du att få kontrollera flyttstäd efter att tidigare hyresgäster har flyttat ut. Är du en ordningsam person med öga för detaljer? Är du student eller har en annan huvudsakligsysselsättning på minst 50%? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Som Lägenhetskontrollant kommer du att arbeta varje tisdag 4-8 h/dag. Ibland kommer det även att finnas ett behov att arbeta några timmar på onsdagar, därav ser vi gärna att du kan vara tillgänglig och flexibel.

Arbetsuppgifter
I rollen som Lägenhetskontrollant kommer din dag att se varierande ut. Du börjar tisdagen på kontoret för att få information och nycklar till de lägenheter som ska kontrolleras under dagen. Därefter åker du ut till lägenheterna för att säkerställa att flyttstäd har utförts på ett korrekt sätt utifrån en checklista. I enstaka fall kan du behöva komplettera städningen efter att hyresgästen har flyttat ut. Om det krävs grövre städ kommer du behöva rapportera detta till kontoret som i sin tur får boka in en städfirma. I slutet av arbetsdagen åker du tillbaka till kontoret för att lämna nycklar och eventuellt få information om det finns ytterligare lägenheter som ska kontrolleras under onsdagen.

Lägenheterna är placerade i närhet till varandra, alltså blir det inga långa pendlingsavstånd.

Din bakgrund
Vi söker dig som är studerande idag eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. För att bli aktuell för tjänsten är det ett krav att du är tillgänglig för arbete under tisdagar samt vissa onsdagar. Slutligen ser vi att du talar samt skriver obehindrat på svenska.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du är flexibel i ditt arbetssätt och har ett öga för detaljer. Det är viktigt att varje lägenhet blir kontrollerad på detaljnivå och vi ser därför att du är noggrann och punktlig. Slutligen är du en kommunikativ person som har lätt för att informera ansvarig personal kring vilka eventuella insatser som bör göras i lägenheterna efter ditt besök.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Deltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 dec (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.