Kundtjänstmedarbetare till framtida uppdrag!

Kundtjänstmedarbetare till framtida uppdrag!

Är du nyfiken på din nästa utmaning? Vi vill komma i kontakt med dig som vill visa dig tillgänglig för våra kommande uppdrag kundtjänstmedarbetare eller liknande roller hos någon av våra spännande kunder i Göteborg. Eftersom våra kunder är verksamma inom en mängd olika branscher och uppdragen varierar söker vi kundtjänstmedarbetare med varierad erfarenhet. Vi ger dig en möjlighet att hitta ditt nästa drömjobb samt att utvecklas inom området! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Om dina framtida arbetsuppgifter
I kundtjänstrollen tar du hand om befintliga kunder, besvarar frågor kring bland annat fakturor och leveranser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att:
  • Ta emot och besvara telefonsamtal samt mail från kunder och servicearbetare gällande beställningar, faktura- och leveransfrågor
  • Utgående samtal till befintliga kunder
  • Administrera nya kunder, beställningar samt reklamationer
  • Ge produktsupport
  • Utskick av beställningsunderlag
Om dig

Vi vill komma i kontakt med både dig som är på jakt efter din nästa utmaning inom kundservice eller dig med erfarenhet som vill ta nästa steg. Eftersom uppdragen hos våra kunder varierar söker vi både dig som har flera års erfarenhet inom området samt dig som är ny inom området och vill skaffa dig erfarenhet. Vi söker både dig som har god förståelse för kundservice och kundhantering samt förståelse för vikten av kundvård. Du känner dig bekväm med att ha datorn som ditt främsta arbetsverktyg och har god förmåga att lära dig nya system. Som person är du positiv, serviceinriktad och lösningsorienterad.

Våra kunder är verksamma på både den nationella och internationella marknaden vilket innebär att du behöver behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift. Som person ser vi att du trivs i att arbeta i en miljö med högt tempo där arbetsuppgifterna är varierande. Slutligen är du engagerad, kommunikativ och initiativtagande.

Om lernia

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 nov 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.