Kundsupport till växande bolag

Kundsupport till växande bolag

Arbetsuppgifter

I rollen som kundsupport ansvarar du för att ta emot order per mejl och telefon. Du kommer att svara på frågor och ta emot beställningar av kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
  • Ta emot, stämma av och registrera inkommande kundorder
  • Behandla kundorder
  • Telefon- och mejlhantering
  • Övrig administration
Din bakgrund

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av liknande arbete i en supporterande roll. Vidare har du god systemvana och har arbetat i MS Office tidigare. Du talar samt skriver svenska och engelska obehindrat.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning/Heltid GöteborgTillträdesdag

Efter överenskommelse

Personliga egenskaper

Vi söker dig med en serviceinriktad personlighet som alltid sätter kunden i fokus. Som person är du även social, positiv och orädd. Vidare är du flexibel och ansvarstagande samt visar starkt engagemang i ditt arbete.

Kontaktperson

Olivia Bengtsson

olivia.bengtsson@lernia.se

Referensnummer

93306

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 11 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För kunds räkning söker vi nu dig som vill arbeta inom kundsupport. Du kommer att arbeta med varierande uppgifter där det finns goda möjligheter att lära sig mer och utvecklas. Bolaget befinner sig i en spännande bransch och du får möjligheten att arbeta i ett sammansvätsat och engagerat team. Har du erfarenhet av arbete inom kundsupport eller liknande uppgifter och vill ta nästa steg i karriären? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan redan idag!