Kundsupport till miljöbolag

Kundsupport till miljöbolag

Brinner ditt hjärta för miljö och vill du tillhöra ett ledande miljöföretag inom avfall och återvinning? Vill du ha en varierad arbetsdag som består av en kombination av många kontaktytor, kundmottagning i form av samtal samt mejl i ett unikt team som kännetecknas av god sammanhållning och glädje? Kan du starta uppdraget omgående? Då är detta tjänsten för dig!

Varmt välkommen med din ansökan!


OM TJÄNSTEN
I rollen som Kundsupport hos vår kund är du en del av ett team om 10 engagerade kollegor som arbetat för att skapa bästa möjliga service till verksamhetens kunder. Arbetstiderna är dagtid , måndag till fredag och kan variera mellan 07:00 till 16:30. Tjänsten beräknas starta omgående och till att börja med pågå i 4 månader med goda chanser till förlängning.

Några av dina främsta huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:
  • Besvara kunders önskemål och frågor genom telefon samt mejl
  • Hantering av orders från kunder
  • Kontinuerlig kontakt med externa samt interna parter. Externa är du i många fall är du kundens enda kontakt med verksamheten. Internt har du ständig kontakt med säljare, trafikledare samt planerare.
Om dig
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och som brinner för kundservice. Kanske är du i början av din arbetskarriär och vill nästa steg inom kundmottagning? Det är meriterande om du har arbetat med kundservice tidigare. Vidare har du goda IT-kunskaper och behärskar Officepaketet. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på så väl svenska som engelska.

Som person är du flexibel, lyhörd samt har du en kommunikativ förmåga. Vidare har du en positiv framtoning och är trygg i dig själv och kan både fatta och förmedla beslut. Att ge det lilla extra för att göra en kund nöjd ser du som en utmaning!

Om anställningen
Placeringsort: Göteborg
Tjänstgöringsgrad: 100 % måndag-fredag
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Visstidsanställning 4 månader med chans till förlängning

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Olivia Bengtsson - olivia.bengtsson@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.