Kundsupport till Veolia

Kundsupport till Veolia

Brinner ditt hjärta för service & kundkontakt? Tycker du om att kommunicera med människor som besitter olika bakgrund? Vill du arbeta administrativt och med kundtjänst på en arbetsplats som lägger vikt i kundkontakten? Nu söker vi på Lernia i Göteborg en kundtjänstmedarbetare till vår kund Veolia!

Om tjänsten
I rollen som kundtjänstmedarbetare på Veolias återvinningsavdelning är du hjärtat för företagets kundkontakt. Du kommer få arbeta på ett stort internationellt företag som är i stark utvecklingsfas.

Andra huvudsakliga arbetsuppgifter som kundmottagare kommer innefatta:
  • Ansvara för mottagandet av chaufförer som lämnar av material för vägning och registrering
  • Svara på kundfrågor angående olika transportärenden i deras kundtjänst
  • Hantera utgående gods
  • Kontakt ansvar med produktionspersonal och transportledningen
Din bakgrund
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning och har några år på nacken inom kundtjänst och enklare administrativa arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta administrativt och har goda datorkunskaper och behärskar MS Office-paketet. Du är en person som har god systemvana och är har lätt att lära. Slutligen talar och skriver du obehindrat i svenska såväl som engelska och det kan vara meriterande om du kan polska eller annat språk.

Personliga egenskaper
Som person har du ett organiserat, strukturerat och flexibelt arbetssätt. Du är en nyfiken och driven person som har god samarbetsförmåga och kan ta egna initiativ inom ramen för ditt arbete. Vi ser att du har en god kommunikativ förmåga och vi ser även att du är en serviceinriktad och målorienterad person som har skinn på näsan.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Heltid/Tillsvidare/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående

Kontaktperson
Olivia Bengtsson
olivia.bengtsson@lernia.se

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

"As one of Sweden's largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!"

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.