Junior löneadministratör till växande bolag!

Junior löneadministratör till växande bolag!

Nu söker vi en noggrann löneadministratörs som vill ta nästa steg i sin karriär. Vår kund är ett ständigt växande internationellt tillverkningsföretag. Tjänsten beräknas starta omgående och sträcker sig under ett år. Har du ett brinnande intresse för lönehantering och besitter något års erfarenhet inom område? Ser du dig själv som en teamspelare och vill vara en del av ett engagerad och sammansvetsat team? Då har vi tjänsten för dig, varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som Löneadministratör arbetar du med handläggning av löner och tid för de anställda på företaget. Du kommer att bli en del av ett härligt team på verksamhetens lönekontor. Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Löpande registrering och kontroller i lönesystemet
  • Kontakt via telefon och mail med chefer och medarbetare under utsatta telefontider
  • Kontakt med Försäkringskassan och andra myndigheter gällande arbetsgivarintyg mm.
Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom Lön eller HR. Vidare ser vi att du har arbetserfarenhet från löneadministration i något år. Som person är du noggrann och lösningsorienterad. För att trivas i rollen har du god samarbetsförmåga även om jobbet till stora delar utförs självständigt.

Om anställningen

Placeringsort: Göteborg

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Omgående

Anställningsform: Vikariat fram till 2021-01-31

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta ansvarig rekryterare:

Olivia Bengtsson / olivia.bengtsson@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta: info@lernia.se

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.