Junior inköpare till globalt industriföretag i Göteborg

Junior inköpare till globalt industriföretag i Göteborg

Är du en driven och engagerad inköpare som är på jakt efter din nästa utmaning i karriären? Vår kund är ett välkänt globalt industriföretag som nu är på jakt efter sin nästa stjärna till deras svenska inköpsteam. Vill du arbeta med inköp av indirekta materia och tjänster? Vill du arbeta i ett dedikerat och sammansvetsat team där god teamkänsla och sammanhållning blir din vardag? Då är detta tjänsten för dig!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

På detta globala industriföretag kommer du ingå i det svenska inköpsteamet för operationella inköp av indirekta material och tjänster. Teamet består av åtta kollegor med inställningen att allas insats är betydande för framgång. Det är högt till tak och du har mycket frihet under ansvar inom ramen för din arbetsroll - där just du kan göra skillnad!

Tjänsten är initialt ett föräldravikariat om 12 månader med mycket goda möjligheter till förlängning. I rollen som inköpare hos detta industriföretag ges du möjlighet att ta nästa steg i din karriär och bli en del av en mycket god arbetsmiljö i trivsamma lokaler.
Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Hantera beställningar och offerter
  • Förhandla samt underhålla avtal och överenskommelser med leverantörer
  • Säkerställa kostnadseffektivitet kopplat till ditt ansvarsområde
Om dig

För att lyckas i rollen som inköpare har du något eller några års erfarenhet av likande arbetsuppgifter. Vidare har du en eftergymnasial utbildning inom inköp, ekonomi eller logistik. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Slutligen kommer stora delen av ditt arbete att genomföras i affärssystemen SAP samt Ariba, därför är det meriterande om du har arbetat i något av dessa system.

För att trivas i rollen som inköpare hos vår kund är du resultatorienterad, strukturerad och engagerad i ditt arbete. Vidare är du självgående i ditt arbete samtidigt som du trivs med att arbeta i nära samarbete med såväl interna som externa parter. Slutligen har du ett brinnande intresse för inköp och trivs med en vardag där ingen dag är den andra lik!

Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: 100 % måndag-fredag
  • Tillträde: Oktober/Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid (12 månaders vikariat)
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Olivia Bengtsson
olivia.bengtsson@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.