Junior ekonomiassistent till växande bolag!

Junior ekonomiassistent till växande bolag!

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent. Du kommer att arbeta med varierande uppgifter där det finns goda möjligheter att lära sig mer och utvecklas. Bolaget befinner sig i en spännande bransch och du får möjligheten att arbeta i ett sammansvätsat och engagerat team. Har du erfarenhet av arbete inom ekonomi och vill ta nästa steg i karriären? Då kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos vår kund har du en bred, varierad roll innehållande bland annat reskontra och faktureringsfrågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Registrering och matchning av fakturor
  • Utgående betalningar
  • Administration
  • Kontinuerlig kontakt med övriga anställda i verksamheten
Din bakgrund

För att bli aktuell för tjänsten hos vår kund har du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt något års erfarenhet av liknande arbete. Du har god systemvana och är riktigt vass i Excel. Vidare behärskar du både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken och intresserad av att lära dig mer om ekonomi. Du är strukturerad och prestigelös i ditt arbetssätt och får snabbt saker ur händerna samtidigt som du leverear med en hög kvalitet. Vidare har du en mycket god social kompetens och är hjälpsam mot kollegor såväl som kunder samt bemöter leverantörer på ett professionellt sätt. För att hantera varierande arbetsuppgifter är du flexibel och kan hålla många bollar i luften. Slutligen engagerar du dig i att göra arbetet mer effektivt och är öppen för att testa nya metoder.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag

Efter överenskommelse.

Kontaktperson

Olivia Bengtsson

olivia.bengtsson@lernia.se

Referensnummer:

93305

Information

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt!

“As one of Sweden’s largest recruitment and staffing agencies Lernia works in a diverse international environment. In order to present you in the best way possible, we would appreciate if you attach CV and cover letter in English as well as Swedish!”

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.