Junior controller med stort driv

Junior controller med stort driv

Vår kund är världsledande leverantör av fordon, maskiner och drivsystem och de är nu i behov av en junior controller med högt engagemang till sitt befintliga team. Är du en driven och nyfiken person som vill lära dig att arbete med controlling? Drivs du av utveckling och hanterar kontakter på ett exceptionellt sätt? Vill du utvecklas i ett sammansvetsat team? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som junior controller kommer du att agera som ett stöd för Business Controllers inom bolaget. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att utföra affärsanalyser samt att vidareutveckla befintliga arbetssätt, mallar och instruktioner. Du kommer att få en helhetssyn i företaget och hur de arbetar med affärer, produkter och projekt.

Ansvarsområde:
 • Utföra och analysera affärskostnader
 • Säkerställa kvalitén på produkterna och deras lönsamhet
 • Säkerställa att policys och rutiner efterföljs
 • Driva och säkerställa att efterfrågade rapporteringar upprätthålls och är konsekventa
 • Förbereda budgeten inför framtida produktutvecklingar
 • Delta i finansiella utvecklingsprojekt
 • Ad-hoc analyser
Om dig

Du har en akademisk examen inom ekonomi/finans eller redovisning. Vidare har du arbetat med liknande arbetsuppgifter i 1-2 år. Ditt främsta arbetsverktyg kommer att vara Officepaketet, vilket vi gärna ser att du behärskar väl. Slutligen är det ett krav att tala samt skriva obehindrat på både svenska och engelska.

För att trivas i rollen junior controller är du en person som vill arbete i en internationell och flexibel miljö. Vidare strävar du efter att förbättra arbetsflödet och processerna. En viktig framgångsfaktor, förutom att ha en passion för controlling, är att du är en sann lagspelare och har bra nätverkskunskaper.

Om anställningen
 • Placeringsort: Göteborg
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid
 • Tillträde: Omgående
 • Anställningsform: Visstidsanställning
Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.