Junior administratör med ekonomiuppgifter till kommunalt bostadsbolag

Junior administratör med ekonomiuppgifter till kommunalt bostadsbolag

Just nu söker vi en distriktsadministratör till vår kund som är ett kommunalt bostadsbolag. Du får möjlighet att arbeta och utvecklas i ständigt utvecklande och dynamisk miljö med breda arbetsuppgifter inom administration. Som distriktsadministratör hos vår kund får du möjlighet att arbeta som både administration och ekonomistöd. Trivs du i en roll där administration samt kundkontakt är din vardag? Vill du vara en del av ett sammansvetsat team med god gemenskap på ett väletablerat bostadsbolag? Då är detta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter
I rollen som administratör kommer din främsta arbetsuppgift vara att stötta avdelningen med både administration samt enklare ekonomi. Några av dina främsta egenskaper kommer vara att:
  • Hantera inkommande leverantörsfakturor
  • Fakturering - Nycklar samt mindre belopp till avflyttande hyresgäster
  • Hantering av El och Vattenfakturor
  • Besvara frågor från hyresgäster, som exempelvis vilket OCR-nummer en avi har
  • Beställning av kontorsmaterial
  • Formulering av hyresgästinformation
  • Postansvarig samt registrator
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter kring uthyrning av bostäder.
Din bakgrund
För att lyckas i rollen som administratör har du ett intresse för administration och siffror. Vidare är det meriterande om tidigare har arbetat i en liknande roll. Som person är du engagerad och gillar att ha många bollar i luften. Du drivs av kombinationen av administrativa arbetsuppgifter samt kontakt med olika parter, både internt och externt. Slutligen ser vi att du behärskar svenska såväl i tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande, social och är duktig med siffror. Viktigt är också att vara strukturerad och kunna planera sitt arbete då du kommer att arbeta mot deadlines.Som person är du en lagspelare som har lätt för att anpassa sig till olika situationer. Du är positiv och bidrar med energi till gruppen samtidigt som du har ett lugnt och metodiskt arbetssätt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Omgående

Information
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan via lernia.se så snart som möjligt.

Ansvarig rekryterare
Olivia Bengtsson olivia.bengtsson@lernia.se

Referensnummer
98674

Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.